WOW !!! Wanita Terkejut Saat Membuka Lampin Pakai Buang Bayi Yang Dibelinya, Dia Menemui Nota Ini.. NOTA TERSEBUT AMAT...


Seorang ibu bernama Nicole Perez dari Brighton, Michigan, Amerika Syarikat terkejut apabila mendapat sesuatu di dalam bungkusan lampin yang dibelinya di sebuah minimarket.


Ibu muda tersebut menemui sehelai kertas yang terdapat tulisan, "Help Me: plz". Bukan itu saja, kertas tersebut juga menyenaraikan nombor telefon, sebuah nama "May Ann", serta lokasi bertulis "From Phillipines".


"Saya agak terkejut semasa menemui nota itu," kata Perez kepada stesen berita tempatan.

Tertanya-tanya akan kertas tersebut, Perez lantas membuat mencari syarikat itu di Internet. Hasilnya ditemui, syarikat itu berpusat di New York, dan tertulis presiden mereka bernama Irwin Mizrahi.


Menurut Perez, orang yang menyelitkan tulisan di dalam bungkusan lampin itu seperti memberi isyarat meminta tolong. Mereka mungkin berasal dari orang awam yang dipaksa menjadi pekerja di kilang-kilang atau kem-kem.

Di stesen berita, Perez mengaku akan mencari di mana kilang produk itu berasal.

"Anda bertanya-tanya apakah ini kerja paksa, mungkin juga mereka bekerja berjam-jam tanpa henti," katanya.

Sementara itu, Presiden Filipina Amerika Community Center of Michigan, Rebecca Tungol, mendedahkan bahawa nombor itu mungkin pra-bayar dan tak dapat dikesan.


Sumber: sentiasabikinpanas.com
WOW !!! Wanita Terkejut Saat Membuka Lampin Pakai Buang Bayi Yang Dibelinya, Dia Menemui Nota Ini.. NOTA TERSEBUT AMAT... WOW !!! Wanita Terkejut Saat Membuka Lampin Pakai Buang Bayi Yang Dibelinya, Dia Menemui Nota Ini.. NOTA TERSEBUT AMAT... Reviewed by suka hati on 3:19 am Rating: 5

1 comment:

  1. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
    BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

    ReplyDelete

Powered by Blogger.