VIRAL TERKINI !!! Gambar bayi pertama kali bertemu dengan kembarnya yang sakit tenat jadi viral, meruntun hati netizen dengan pengakhiran kisah mereka

Gambar seorang bayi bertemu buat pertama kali dengan kembarnya sambil memeluknya yang sakit tenat sejak dilahirkan menjadi viral di laman sosial.
Ibu  bapanya menyiarkan foto mereka untuk tatapan rakan-rakan dan ahli keluarga di Florida, laporMetro.uk.
Gambar bayi pertama kali bertemu dengan kembarnya yang sakit tenat jadi viral, meruntun hati netizen dengan pengakhiran kisah mereka
Si kembar Hawk dan Mason Buchmeyer menjadi perhatian negara itu dengan senyuman comel mereka namun kisah mereka berakhir dengan kisah sedih.
Ibu bapa mereka, Brandy Guettler dan Tommy Buchmeyer mengetahui bahawa penyakit yang menimpa Hawk itu mengancam nyawanya namun mengharapkan agar orang ramai mendoakan agar bayi itu selamat.
Awal minggu ini, Hawk meninggal dunia akibat penyakit yang jarang didapati iaitu Kongenital Diafragma Hernia (CDH).
Brandy berkata, walaupun Hawk yang sedang sakit namun Mason sebenarnya yang perlukan kata semangat daripada abangnya itu.
“Mason kelihatan gelisah dan sering menangis, sehinggalah seorang jururawat memberi cadangan untuk letakkan dia di sebelah abangnya.
“Sebaik sahaja dia diletakkan di sebelah Hawk, dia memeluknya dan mula tersenyum seolah-olah mengetahui bahawa kedua mereka ada untuk satu sama lain,” katanya.
Keluarga tersebut berharap agar gambar tersebut dapat meningkatkan kesedaran orang ramai terhadap penyakit yang boleh meragut nyawa bayi mereka itu.
Sumber: Sinar
VIRAL TERKINI !!! Gambar bayi pertama kali bertemu dengan kembarnya yang sakit tenat jadi viral, meruntun hati netizen dengan pengakhiran kisah mereka VIRAL TERKINI !!! Gambar bayi pertama kali bertemu dengan kembarnya yang sakit tenat jadi viral, meruntun hati netizen dengan pengakhiran kisah mereka Reviewed by suka hati on 3:30 am Rating: 5

1 comment:

  1. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
    BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

    ReplyDelete

Powered by Blogger.