RUPANYA Inilah Hukum Sebenar Mengambil Wuduk Dalam Tandas Yang Ramai Salah Anggap SELAMA INI...SILA KONGSIKAN


Pada dasarnya tidak ada larangan berwudhu di bilik mandi. Namun yang menjadi masalah berkaitan dengan pembacaan doa dan zikir sebelum berwudhu di dalam kamar mandi.

Jadi bagi yang mahu mengambil wudhuk dalam tandas, tidak perlulah membaca apa-apa doa ketika dalam tandas, sebaliknya lebih baik tunggu sehingga keluar dari tempat kotor itu.

Jadi kesimpulannya, boleh berwudhu di bilik mandi atau tandas dengan syarat tidak melafazkan perkataan seperti doa atau apa-apa zikir ketika berada di dalam tandas (tempat bernajis).

Jom dengar penjelasan daripada Ustaz Azhar Idrus:

RUPANYA Inilah Hukum Sebenar Mengambil Wuduk Dalam Tandas Yang Ramai Salah Anggap SELAMA INI...SILA KONGSIKAN RUPANYA Inilah Hukum Sebenar Mengambil Wuduk Dalam Tandas Yang Ramai Salah Anggap SELAMA INI...SILA KONGSIKAN Reviewed by suka hati on 3:24 am Rating: 5

1 comment:

  1. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
    BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

    ReplyDelete

Powered by Blogger.