RAMAI YANG TIDAK TAHU !!! Rupa-Rupanya Ini Fungsi Lubang Kat Kerusi Plastik


Mungkin ada diantara kita yang tertanya-tanya dan pernah terfikir kenapa ada lubang di atas permukaan kerusi ini. Sebenarnya lubang yang terdapat pada kerusi yang sering digunakan di gerai dan juga restoran ini mempunyai fungsi dan bukan semata-mata rekaan sahaja.
Berikut ini penjelasan tentang fungsi dari lubang tersebut.
Lubang tersebut memudahkan pengambilan kerusi ketika disusun, cuba bayangkan jika kerusi tersebut tidak mempunyai lubang mesti susah nak ambilkan?
lubang-pada-kerusi 2
Jika tanpa lubang, udara akan terkumpul diantara dua kerusi dan perkara ini akan membuat pengguna sukar untuk menyusun dan mengeluarkan  kerusi tersebut. Dengan adanya lubang di tengah, tekanan udara akan bergerak bebas dan kerusi mudah dikeluarkan kerana udara masuk dan keluar.
Ada juga yang mengatakan dengan adanya lubang tersebut, ianya memudahkan pengguna untuk buang angin dan ianya akan mengalir bebas. ( Point yang di nampak macam kelakar tapi yelah macam masuk akal juga kan?)
lubang-pada-kerusi 3
Untuk memastikan tidak berlaku kecurian ketika gerai ditutup, dengan adanya lubang di tengah, memudahkan untuk menyimpan dan dikunci macam gambar di atas.
RAMAI YANG TIDAK TAHU !!! Rupa-Rupanya Ini Fungsi Lubang Kat Kerusi Plastik RAMAI YANG TIDAK TAHU !!! Rupa-Rupanya Ini Fungsi Lubang Kat Kerusi Plastik Reviewed by suka hati on 9:00 am Rating: 5

1 comment:

  1. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
    BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

    ReplyDelete

Powered by Blogger.