facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

AZWAN MAKI PEMINAT

                             

Siapa tak kenal si mulut laser dan puaka Azwan Ali yang bajet hot mcam gampang, tak pernah nak ada berita best pasal dia nih, semua berita yg bangang2 ja. terbaru dia maki peminat plak, dan aku rasa tak salah pun peminat tu tanya dan soalan peminat tu pon bukan susah nak hadam kecuali org kurang cerdik. Jadi mungkin sebab itu jugak lah si Azwan nih susah nak faham soalan simple mcm nih.

                                





loading...
AZWAN MAKI PEMINAT AZWAN MAKI PEMINAT Reviewed by Zarith Sofea on 12:05 am Rating: 5
Powered by Blogger.