facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

Comelnya!! Foto Aaisyah Dhia Rana terbeliak mata yang korang tak sanggup tengok



Aaisyah Dhia Rana antara anak selebriti yang menjadi pujaan ramai, bukan sahaja ibu dan ayahnya. Alahai. Manis betul senyuman si comel nie. Bila ditengok lama-lama, geram pulak nak cubit pipi Aaisyah Dhia Rana, puteri Rozita Che Wan.
Sekarang, dah pandai melaram dah si comel nie. Kecil-kecil lagi dah pandai senyum. Comel betul tengok Aaisyah senyum, persis Che Ta senyumannya.Geram tengok pipi gebu Aaisyah.
Yelar, cuba tengok gambar-gambar anak Che Ta yang dah pandai melaram macam ibunya. Apabila melihat gambar-gambar Aaisyah yang siap pakai hair band lagi tu. Nampaknya sekarang Che Ta dah ada klon. Kecil-kecil lagi dah pandai buat memek muka comel.
Mesti ramai yang nak jadikan Aaisyah ni jadi model iklan barangan bayi. Rasa-rasanya selepas ni, famous lar si comel ni jika ditawarkan jadi model untuk iklan barangan bayi.
Apa lagi nak tengok gambar Aaisyah Dhia Rana terbeliak mata, tetap comel si kecik ini.
V
V
V
V
V
V
V
sumber : http://ceritartislagi.blogspot.com/
loading...
Comelnya!! Foto Aaisyah Dhia Rana terbeliak mata yang korang tak sanggup tengok Comelnya!! Foto Aaisyah Dhia Rana terbeliak mata yang korang tak sanggup tengok Reviewed by Zarith Sofea on 12:25 pm Rating: 5
Powered by Blogger.