facebook KLIK PANGKAH UNTUK TUTUP Button Close
loading...

SUNGGUH JIJIK !!! MINAH MELAYU CUN MELECUN KONGSI CERITA SYOK 'DIPIPIT' DENGAN NEGRO !!!


Membaca perbualan ahli group aplikasi WeChat ini membuatkan kami rasa loya dan terkedu. Apakah mereka ini sudah h#ilang harga diri dan begitu murah untuk dirapati oleh Awang Hitam?

Seorang gadis yang menggunakan nama Cik Senyum mendedahkan dirinya sudah 'bersama' dengan lelaki negro dan perbualannya itu dilayan pula oleh seorang wanita bertudung yang dikenali sebagai Ira Fatira dipercayai bertugas sebagai jururawat.

"Hehee tak nak cakap apa-apa seba#b semalam dah try negro, senak doooe!" katanya.

Perbualan 'panas' itu dibualkan secara terbuka dalam sebuah group bernama No Rules yang disertai oleh 36 individu yang kami percaya rakan-rakan mereka sendiri....

"Rasa senak tak hilang lagi ni. Dapat 3 ro#ung. Meleleh-leleh air m*zi....


"Uih puas tahap gaban terpancut-pancut air tau tak. Batang gred A," kata Cik Senyum.

Rakannya pula menambahkan lagi 'penyedap rasa' dalam perbualan yang menjijikan itu.

"pancut dalam mulut je lah. Jap², dalam group ni ada ustazah tak??" seloroh Ira Fatira tanpa rasa segan....

Entah apa yang bermain di fikiran gadis-gadis ini. Yang kaum lelaki di dalam group itu pula hanya melayan saja perbualan dua gadis ber#kenaan tanpa memberikan sebarang nasihat. Barangkali sudah terbiasa dengan gaya hidup masyarakat urban....

Moga dijauhkan perkara-perkara yang menjijikkan dari keturunan kita....






loading...
SUNGGUH JIJIK !!! MINAH MELAYU CUN MELECUN KONGSI CERITA SYOK 'DIPIPIT' DENGAN NEGRO !!! SUNGGUH JIJIK !!! MINAH MELAYU CUN MELECUN KONGSI CERITA SYOK 'DIPIPIT' DENGAN NEGRO !!! Reviewed by Zarith Sofea on 5:04 pm Rating: 5
Powered by Blogger.